Hyvinvointi-loma Kenian lämmössä COVID-aikana!

Hyvinvointi-loma Kenian lämmössä COVID-aikana!

Pure You Wellness logo

Pure You Hyvinvointi & Safari -retriitti Keniassa, Afrikassa • 14-30.1.2021

Pure You Hyvinvointi & Safari -retriitti Keniassa, Afrikassa • 12-28.11.2021

Raikas syystervehdys Pure You:n maailmasta. Otin tänä vuonna asiakseni laittaa kokoon SAFE & SECURE retriittivaihtoehdon lämpöhoitoon sinulle, jolle terveys ja hyvinvointi on pääosassa lomaa ja jokapäiväistä elämää. Karibu sana, eli tervetuloa paratiisiin! 🦋

Raikas aurinkotervehdys Pure You:n maailmasta. Otin tänä vuonna asiakseni laittaa kokoon SAFE & SECURE retriittivaihtoehdon lämpöhoitoon sinulle, jolle terveys ja hyvinvointi on pääosassa lomaa ja jokapäiväistä elämää. Karibu sana, eli tervetuloa paratiisiin! 🦋Image

Covid on saanut meistä useat miettimään mikä ihan oikeasti on elämässä tärkeää ja ennen kaikkea nauttimaan siitä mitä meillä on. Tämän ajan vietämme upealla ja aurinkoisella Diani Beachin rannalla (dianiwhitehouse.com), jossa nautimme valkoisesta hiekkarannasta, lämpimästä vedestä sekä päivittäisestä joogasta ja kasvisruoasta.

Halukkaat voivat myös osallistua ruuan valmistukseen ja oppia kuinka valmistaa herkullisia alkalisia kasvisruokia tukemaan oman kehon hyvinvointia. Valinnaista ohjelmaa riittää  purjelautailusta, kite surfingiin, suppailuun ja snorklaukseen. Jos taas tahdot viedä omaa terveyttäsi hieman syvemmälle täälä on oiva tilaisuus ottaa oma dieetti suunnitelma tai jooga ohjelma työstämisen alle! Vapaa aikasi voit myös käydä ostoksilla, tutusua paikallisiin tai luoda uusia tuttavuuksia muiden turistien kanssa!

Rantaelämää


Diani beaching ranta on erinomainen kite surfingille (ota välineet mukaan jos olet harrastaja). Jos tahdot oppia uuden harrastuksen, voit lisämaksusta suorittaa kolmen päivän peruskurssin tai ottaa muutaman yksityistunnin hioaksesi taitojasi.

Rannan tuntumassa meille aukeaa värikäs koralliriutta, joten jos olet innokas snorklaamaan tai sukeltamaan, ota omat varusteesi mukaan tai vuokraa paikan päältä. Sukellusretkiä voidaan järjestää halukkaille.

Halukkaille on myös ohjelmassa päiväpurjehdus upealle koralliriutalle ja runsas lounas veneellä (extra 90 euroa).

SUP - lautoja ja kanootteja vieraiden käyttöön tarjoaa Whitehouse!

Image

Trooppinen ympäristö takaa mahdollisuuden lämpöjoogaan päivittäin, ilman puhaltimia ja nettivarauksia! HAKUNA MATATA! 😀


Image
Image
Image

Then, it's Safari Time!


Rantalomailun päätteeksi annan sinulle tilaisuuden valita tahdotko jäädä Keniaan ja suunnatta safarille vai ottaa lyhyt lento Tansaniaan ja kavuta Kilimanjaro vuoren huipulle!

Kiipeilijäille on luvassa 6 päivän retki vuoristoon sekä 2 päivää base capilla (yksi retkeen valmistautumiseen ja toinen palautumiseen).

( Kilimanjaro retkeen lisä hinta)

Safarilaiset nautivat päivän Mombasassa shoppaillen ja nähtävyyksiä kasellen ja Iltapäivällä suuntammekin jo kohti Tsavo East National parkkia ja Lions Hill safari lodgea, jonn majoitumme 3 yöksi ja 3 päiväksi.

Image Image
Image
Image
Image

Varaa paikkasi ennen 15.11. ja saat ilmaisen hieronnan Diani Beachillä!


Hinta:
2790 € / jaettu huone
3280 € / oma huone
Voit maksaa myös osamaksulla.

Huomaathan:
Hinta sisältää lennot, kuljetukset kohteessa, 16 yön hotellimajoituksen, ruoat, päivittäisen joogaharjoituksen ja yhden yksityistunnin. Retken Mombasaan, kolmen päivän safariretken sekä alkalisen kasviskokkikoulun!

KILIMANJARO vaihtoehto on extra 2200,- sisältäen lennot, lentokenttäkuljetukset, retken huipulle sekä ruokailut.

pureyouwellness@gmail.com


OTA YHTEYTTÄ & VARAA PAIKKASI

Mukaan mahtuu vain 8 ihmistä.

Image Image
Image
kenya pure you wellness retriitti
Image
safari retriitti keniassa
Image
group yoga retreat in Kenya by Pure You Wellness
Image
Retriitin ohjaajasi Maija Kujala on kokenut maailmanmatkaaja, safariseikkailija, jooga opettaja ja hyvinvointivalmentaja. Olet hyvissä käsissä!

Astu uuteen vuoteen 2021 auringossa! 😎

VARAA PAIKKASI
Image
Retriitin ohjaajasi Maija Kujala on kokenut maailmanmatkaaja, safariseikkailija, jooga opettaja ja hyvinvointivalmentaja. Olet hyvissä käsissä!

Astu uuteen elämään 2021 auringossa! 😎


VARAA PAIKKASI